Onze merken

JURA

Keeping Pace With Changing Times.

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca. Het traditioneel Zwitserse merk is met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Niederbuchsiten, Zwitserland. JURA heeft vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Nederland en ook in Scandinavie, de VS en het Verre Oosten werkt JURA nauw samen met distributeurs.

www.jura.com

BAMIX

BRILLIANTLY SIMPLE. SIMPLY BRILLIANT.

Bamix ontwierp in 1954 in Zwitserland de eerste staafmixer. Nog steeds worden de producten van Bamix met veel zorg in Zwitserland gemaakt. Veel chef-koks en hobbykoks willen niets anders meer dan een Bamix staafmixer. Ze zijn bijzonder zuinig en stil in gebruik, maar toch zeer krachtig. De open kop van de staafmixervoet zorgt voor optimale circulatie van het voedsel. Bamix is zelf ook overtuigd van de kwaliteit van de producten, en geeft 10 jaar garantie op de motor.

www.bamix.be

DUALIT

A slice of tradition.

Dualit werd vooral bekend door zijn 4 en 6 slice Toasters en 4 en 6 slice Croque toestellen (actueel de Vario Collectie waarin men zowel toast als croque kan maken) . Deze toestellen van uitstekende kwaliteit werden zeer begeerd door de Horeca sector en uiteindelijk speelde de fabrikant met het idee om enkele kleinere modellen op de markt te brengen, uiteraard van dezelfde uitstekende kwaliteit! Dit, grotendeels door de interesse voor het product van partikuliere zijde. Regelmatig kwam de vraag of deze toestellen niet in een compactere versie beschikbaar waren. Uiteindelijk, vandaag de dag is de collectie meer dan uitgebreid te noemen, toasters vario en lite, mixers, blenders, design kopjes (inox), enz ….

www.dualit.com