The new neutrals

Vier zorgvuldig gekozen kleuren in samenwerking met toonaangevende kleur- en trendwatcher Anna Starmer.

  • Porcelain
  • Feather
  • Powder
  • Shadow

DE ‘ NEW NEUTRALS ’ COLLECTIE

Dualit heeft samengewerkt met de toonaangevende kleur- en trendwatcher Anna Starmer om een nieuw kleurassortiment voor de iconische Classic-broodrooster te creëren. Anna Starmer vertelt verhalen door middel van kleur. Haar interieur- en stillevenfotografie roept stemmingen op en vertelt een verhaal. Ze staat bekend om haar obsessie voor kleuren en texturen. Haar foto’s worden beschreven als sensueel, instinctief en tastbaar.

PORCELAIN

Geïnspireerd door het ochtendlicht en het wit van een eierschaal. Fris wit, zoals een nieuw begin van de dag, zoals pas gestreken linnengoed. Deze subtiele tint is nauwelijks waar te nemen, een rustige, ingetogen kleur. Zoals handgemaakt papier of het fijnste porseleinglazuur; dit is een fragiel wit, met een kalkachtige matte afwerking, zacht, verleidelijk en tijdloos.

FEATHER

Vederlicht, het lichtste grijs, zoals marmer, kwarts, steen of klei. De natuurlijke minerale kleuren zijn uit de aarde gehouwen. We vinden een nieuwe connectie met de natuur. Wanneer u buiten bent, moet u eens goed op alle details letten. Het lichtste vedergrijs is duurzaam, mooi zoals een perfecte rustige grijze dag, bewolkt maar oneindig.

POWDER

Dit is het meest delicate roze, een tint, een blos, een hint van kleur. De eerste roze gloed in de lucht wanneer de zon opkomt. De lichtste rand van het blad van een wilde roos. De perfecte kleur van gezichtspoeder. Deze kleur is niet schattig of voor kleine meisjes, het is modern, verleidelijk en aanlokkelijk. Delicieus en oogstrelend, als roze champagne.

SHADOW

Een feestmaal om middernacht, een decadente omgeving, gevuld met tastbare oppervlakken en aromatische geuren. Omring u-
zelf met zachte lagen grijs, schaduw op schaduw. Wanneer de avond valt, trekken we ons binnen terug. De lange herfstavonden zijn gezellig en uitnodigend. Steek de open haard aan en neem een glas wijn, verwen al uw zintuigen.