JURA pakt uit met 3 nieuwkomers

Maak kennis met de Z8, J6 en de A1.

Z8

Wereldprimeur: One-Touch Lungo-functie voor luchtige, aromatische lange koffiespecialiteiten

De Z8 van JURA weet koffieliefhebbers te bekoren met een ongeëvenaarde koffiekwaliteit!
Voor lange koffiespecialiteiten maakt de eerste huishoudelijke volautomaat met de One-Touch Lungo-functie gebruik van een speciale bereidingswijze: tijdens het extractieproces wordt heet water aan de koffie toegevoegd. Het resultaat is een aromatische en licht verteerbare specialiteit. Het Pulserend Extractie Proces (P.E.P.®) zorgt voor een ideale ontplooiing van de aroma's van koffiespecialiteiten zoals ristretto en espresso. Dankzij de technologie voor microschuim en de automatische omschakeling van melk- naar melkschuimproductie kunnen zelfs trendspecialiteiten in perfectie worden bereid. De bediening en de keuze uit 21 verschillende specialiteiten geschiedt op intuïtieve manier dankzij de duidelijke en zelfverklarende grafieken op de heldere 4,3" touchscreen kleurendisplay met hoge resolutie.

Smart Connect (optioneel) maakt desgewenst de besturing via de gratis JURA Coffee App mogelijk. Dankzij de moderne RFID-technologie wordt de CLARIS Smart-filterpatroon automatisch gedetecteerd.
Meer info

J6

360° genieten voor alle zintuigen

Ongetwijfeld behoort de J6 tot een van de mooiste manieren om goede smaak tot uiting te brengen. Het op alle vlakken volmaakte design harmonieert perfect met de edele materialen en de doordacht geplaatste accenten. Het brede spectrum aan koffiespecialiteiten kan te allen tijde in overtuigende kwaliteit worden bereid: daarvoor zorgen de modernste technologieën. De bediening is eenvoudig en begrijpelijk en is dankzij de optionele Smart Connect zelfs via smartphone mogelijk. Onderhoudsprogramma's en TÜV-gecertificeerde hygiëne ronden de superieure volautomaat voor koffiespecialiteiten af.
Meer info

A1

Compacte elegantie voor koffiepuristen

De ENA MICRO 1 verlaat het gamma en maakt plaats voor de compacte A1. Strakke, heldere, gereduceerde vormen, elegantie, compactheid en de duidelijke focus op een uniek koffieresultaat kenmerken de nieuwe A1 van JURA. De slanke 1-kops volautomaat biedt alles wat het hartje van koffiepuristen begeert. De twee keer zo snelle AromaG3-molen zorgt voor een maling met volledig behoud van het aroma. Hij bereidt koffie en dankzij het top-innovatieve pulserend extractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) zelfs ristretto en espresso met een kwaliteit die normaal alleen in de beste koffiebars te genieten valt.
Meer info