Dualit: De Bentley onder de broodroosters

Onlangs schreef Niwzi Media group een blogpost over onze klassieke Dualit toaster.
Zij noemden hem 'de bentley onder de broodroosters'.
Waarom? Dat leest u hier.

Dualit en broodroosters gaan hand in hand zoals Heinz en ketchup.
De Dualit Classic toasterlijn heeft zich ontwikkeld binnen een familiebedrijf met focus op elegant ontwerp, hoge kwaliteit en duidelijke waarden. Geïnspireerd op de éérste gepatenteerde Dualit broodrooster uit 1945 voegt de Dualit Classic toaster tijdloze klasse toe aan je keuken. Daarnaast gaat hij jaren mee dankzij de herstelbare en vervangbare onderdelen – van generatie op generatie.

De Bentley onder de broodroosters
De Dualit Classic toaster wordt sinds vorige eeuw met de hand vervaardigd in Engeland. Elk toestel draagt het individuele merkteken van zijn meester op de bodemplaat. Daarbij bevat het keukenapparaat meerdere gepatenteerde onderdelen, waaronder de Dualit ProHeat elements: een beschermende schildlaag rond de gloeidraad die deze virtueel onbreekbaar maakt.

De originele Dualit Classic toaster bestaat in vier formaten, elk voorzien van een mechanische timer en ejecthendel waarmee je enkel de nodige gleuf bestuurt. Én hij roostert nog eens zo’n 130 sneden brood per uur. Zo sta je nooit voor verrassingen bij het ontbijt – tenzij natuurlijk van positieve aard.

Ontdek de Classic toasters van Dualit hier.
Ook verkrijgbaar bij onze Dualit verkooppunten.