Bodart in Steps magazine

In de nieuwste editie van Steps magazine, kan u een artikel over Bodart terugvinden.
Steps magazine is gratis te verkrijgen bij de bakker en wordt ook verdeeld via een selectief displaynetwerk van Delhaize, commerciële centra en boetieks. Geniet bij uw ontbijt van een warm kopje koffie en leuke leeslectuur!

Het artikel is ook online raad te plegen. Of lees het hier:

Duurzame kwaliteit in de keuken

Voor iedereen die de wegwerpmaatschappij maar niets vindt

De firma Bodart is de erkende, officiële importeur van de merken Jura, bamix® en Dualit.
“Wij verdelen deze merken naar elektrozaken, koffiebranderijen, design- en kookwinkels over de hele BeNeLux, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Al onze toestellen zijn uitgestald in onze showroom en bovendien ook testbaar. Een koffie proeven uit het toestel dat u voor ogen heeft, is dus mogelijk.”, legt Lisa Van Biesen van Bodart uit.

De firma bestaat al sinds 1945. “Vorig jaar vierden we onze zeventigste verjaardag en daar komen zeker nog vele jaren bij. Wij werken enkel met kwaliteitsmerken samen die een meerwaarde kunnen brengen. Jura bijvoorbeeld, een zeer innovatief bedrijf dat enkel koffietoestellen maakt die de koffiebonen vers malen, is steeds op zoek is naar nieuwe technieken en designs om de markt van de koffietoestellen naar een hoger niveau te tillen. Ook bamix® en Dualit zijn merken die kwaliteit op de markt brengen.”

Bodart staat voor duurzame kwaliteit: “Wij hebben een serviceatelier waar al onze toestellen hersteld kunnen worden, zelfs na lange tijd. Vele mensen komen bijvoorbeeld nog met een bamix® staafmixer langs van 30 jaar oud, die wij nog steeds kunnen herstellen. Dit is zeker de meerwaarde van onze merken en van ons bedrijf”, besluit Van Biesen.