13583a
13583b

Jura GIGA 5 3995,04 incl. BTW

Beperkte voorraad

Perfectie, precisie en professionaliteit

GIGA 5 zet een nieuwe standaard in performance, vormgeving en perfectie voor volautomatische koffiemachines. Professionele technologie doet zijn intrede in de meest veeleisende huishoudens en zorgt daarmee voor een nog niet eerder vertoonde diversiteit aan koffiespecialiteiten en ultiem koffiegenot.

  • Snel en fluisterstil dankzij twee professionele molens van technische keramiek.
  • Gelijktijdig melk en koffie dankzij de twee flowmeters, twee pompen en twee afzonderlijke verwarmingssystemen.
  • 19 producten met één druk op de knop.
  • Rechtstreeks naar het doel dankzij een TFT-display en Rotary Selection.
  • Maximaal purisme voor een unieke, soevereine expressie.

Dubbele kracht, dubbele kwaliteit, dubbel genot De dubbele kracht van twee molens, twee pompen, twee verwarmingssystemen en twee doorloopsystemen resulteert in koffie- en melkspecialiteiten op het hoogste niveau. Dubbele kwaliteit voor dubbel koffiegenot.

Snel en fluisterstil Twee professionele, vrijwel onverslijtbare molens met keramische schijven, hoge capaciteit en elektronisch instelbare maalgraadinstelling garanderen een jarenlang precieze en constante maling. Snel en fluisterstil.

Gelijktijdig melk en koffie Caffè Latte: een bijna vergeten koffieklassieker die nu ook voor het eerst tot in perfectie door een volautomaat bereid kan worden. Het geheim van een echte Caffè Latte zit hem in de optimale mix van melk en koffie, die alleen gerealiseerd wordt wanneer beide ingrediënten gelijktijdig in de kop worden geschonken. De GIGA 5 is in staat synchroon koffie te maken en melk te verwarmen. Een mogelijkheid waar tot nu toe alleen nog professionele koffieapparatuur in het hogere horecasegment over beschikte. Een klein laagje melkschuim is de kroon op de trendy koffieklassieker.

Rechtstreeks naar het doel Een doordacht, intuïtief bedieningsconcept met TFT-display, Rotary Selection en duidelijk gedefinieerde bereidingstoetsen wijst u de directe weg naar maximaal koffiegenot.

Veel lucht en power Waar de combinatie van twee molens, twee pompen en twee verwarmingssystemen zijn kracht in een compacte ruimte ontplooit, ontstaat hitte. In een harmonisch samenspel met een elektronisch gestuurd ventilatiesysteem zorgen de markant vormgegeven en verstelbare Venti Ports automatisch voor de afvoer van overtollige warmte en voor de toevoer van verse lucht.

Baristaspecialiteiten Vanaf nu kunt u in een handomdraai koffiespecialiteiten als een professionele barista bereiden. De recepten van twaalf fantasierijke koffiecreaties kunnen via de Rotary Switch worden geselecteerd. Duidelijk en begrijpelijk leidt de GIGA u met tekst en beeld door alle stappen van de bereiding, zodat u zichzelf en uw gasten met buitengewone koffiecreaties kunt verwennen. Een ultiem genot voor ieder gehemelte - en het oog geniet mee.

Kenmerken
Aantal programmeerbare specialiteiten 21
Display TFT-display 3,5" met Rotary Switch
Thermoblok verwarmingssysteem 2 voor een permanente beschikbaarheid van melk
Uitloop Combi-uitloop en aparte heetwater uitloop
Cappuccinatore Elektrisch verstelbare cappuccinatore met technologie voor microschuim
Molen 2 elektrisch verstelbare professionele keramische schijfmolens
Programmeerbare koffiesterkte 5 niveaus
Waterreservoir (liter) 2,6
Bonenreservoir (g) 2 x 280
Koffieresidubak (porties) 20